Viden, der gør en forskel

Smittende viden

Foredrag, skræddersyede kurser, en inspirerende Retorikskole eller måske en certificering? Jeg deler min viden fra forskning og praksis på så mange måder som muligt og også i bøger, kurser, artikler og her på sitet.

Har du brug for et skræddersyet kursus, et oplæg for lederne eller noget helt tredje, så er du velkommen til at kontakte mig, mens du kan finde de åbne kurser hos Teknologisk Institut, der har været fast samarbejdspartner i over 15 år : www.teknologisk.dk.

Inspiration, når der er god tid i en lænestol

Så kig nærmere på en af mine over 20 bøger. Målgrupperne spænder fra 1. klasser til forskere og ledere – for jeg har lyst til at dele min viden, der hvor jeg tror det gør den største forskel. I Folkeskolen når man skal lære at skrive og tale for sig, i studietiden hvor tankerne skal næres med teoretiske refleksioner og  i arbejdslivet, når hverdagens praksis skal udfordres med ny viden og værktøjer. Se mere her

 

Læsestof til en togtur

Artikler og indlæg i medierne bliver til, når kalenderen tillader det. Her er et udpluk til inspiration

 

Input til hverdagen

Få et skræddersyet seminarforløb i din virksomhed, så der er målrettet retorisk inspiration og individuel sparring henover frokosten. Nyt program på trapperne. Kontakt mig for at høre nærmere.

Det faglige er helt i top på Retorikskolen, utroligt udbytterigt, og så var det underholdende. Et ”must have”-kursus i retorik, hvis man vil have noget til sin personlige værktøjskasse.”  Claus Bengård Madsen, Københavns Kommune.

 

”Retorikskolen var super god med engageret undervisning på højt niveau. Jeg er blevet et klogere menneske – mest på mig selv.”  Birgit Bech Jensen, Glud & Marstrand A/S

Skræddersyet kursus eller foredrag

Vaner, traditioner og manglende viden – der er mange årsager til dårlig kommunikation. Men løsningen er ofte relativt enkel; sæt klare mål, kend modtagerne, og tag fat i arbejdsvanerne. Jeg hjælper gerne med et klart blik på både organisationens, afdelingens eller din egen kommunikation og med at gøre kommunikationen meget bedre både mundtligt og skriftligt. Jeg skræddersyr gerne lige det, du eller I har brug for fra strategiseminarer til afdelingsworkshops eller konkret hjælp med din kommunikation.

Vi havde stort udbytte af Anne Katrine Lund som underviser og oplægsholder på et heldagsseminar om virksomhedskommunikation. Anne Katrines oplæg var målrettet vores virkelighed, og mange af ideerne kunne derfor efterfølgende omsættes til konkrete initiativer. Og så var det underholdende og sjovt.” Peter Vogelsang, Videnchef, Norrbom Vinding, advokatfirma.

 

Åbne kurser – et aktuelt overblik

I mere end 15 år har jeg samarbejdet med Teknologisk om åbne kurser og konferencer for alle,  der vil have styrket deres kommunikations eller rådigverkompetencer. Se mere på www.teknologisk.dk Her er et overblik over de aktuelle muligheder:

Strategisk Kommunikationsrådgiver

Styrk din rådgiverkraft, og bliv certificeret strategisk kommunikationsrådgiver. Læs mere her

Bliv certificeret i Kommunikationsspejlet som rådgivningsværktøj

Bliv bedre til lederrådgivning, og bliv certificeret til selv at bruge dialogværktøjet Kommunikationsspejlet® på Lad gå videre. Læs mere her

Tal godt for dig

Styrk din retorik. Få inspiration til bedre gennemslagskraft særligt for kvinder på Tal godt for dig. Læs mere her

Skriv så

Snup en dag i kalenderen, og få ny viden om den effektive vej fra tanke til god tekst på Skriv så  Læs mere her